HemOm ossLänkarKonferenserLediga jobbKurserAkustikfaktaKontaktSökLogga inStödmedlemmar
Välkommen till Svenska Akustiska Sällskapet

Ljudpriset till Anders Ågren, LUT, se Nyheter.

Kallelse och slutligt program med bilagor till vårt årsmöte med ljuddag den 14 mars finner du i Kalendern.

Du glömmer väl inte BNAM, se under Konferenser. Det är också dags att skicka in abstract till Internoise 2018. Deadline där är flyttad till 12 mars istället för 30 mars.

Ditt företag kan bli stödmedlem till SAS. För detaljer se fliken Stödmedlemmar. Där finner du också information om och länkar till de akustikkonsulter och utrustningsleverantörer som stöder oss.

Enligt stadgarna ska Svenska Akustiska Sällskapet genom anordnande av föredrag, diskussioner och andra åtgärder verka för akustikens utveckling.

3 gånger om året publicerar vi LjudBladet som innehåller akustiska nyheter och artiklar. Medlemmar får LjudBladet hemskickat på papper. Exempel på nummer kan du ladda ner genom att klicka på Alla nyheter och leta rätt på något LjudBlad som finns där som pdf-fil.

Vill du annonsera akustiska evenemang, jobb, kurser m.m.? Gå via Kontakt i menyn ovan.

Medlemskap
Medlemskap är öppet för alla intresserade som vill främja akustiken i Sverige. Är du medlem så får du vårt nyhetsblad LjudBladet och kallelse till aktiviteter som arrangeras eller sponsras av SAS. On line prenumeration av Acustica med Acta Acustica ingår i medlemsavgiften fr.o.m. 2011.

För närmare information se Om oss i menyn ovan. Där finner du också kontaktinformation till styrelsen. Du kan också söka kontakt via Kontakt i samma meny.

Skriv en artikel i LjudBladet!
Vi vill gärna göra LjudBladet till en bättre och mer informativ tidning. För att lyckas med det behöver vi hjälp med artiklar och nyheter till LjudBladet. Om varje medlem i SAS skulle skriva en artikel vart 10:e år så skulle vi få en fantastisk tidning! Artiklarna kan vara debattinlägg eller informativa tekniska artiklar. På nyhetssidan vill vi gärna få in material om person- och företagsförändringar av intresse för den akustiska världen. Vi vill också ha in nyheter och information om akustiska händelser till hemsidan. Ring eller mejla Hans Jonasson, se Kontakt ovan.
Uppdaterat 2018-03-13
Utskriftsvänlig sida
Nyheter
13 mars 2018
Ljudpriset till Anders Ågren
6 januari 2018
ICA Newsletter för januari 2018
21 april 2017
Här finner ni årsmötesprotokollet
[Alla]
Kalender
-
Svenska Akustiska Sällskapet, 0705 948142, hans.jonasson@bahnhof.se, PG 320856-8
Provided by Webforum