HemOm ossLänkarKonferenserLediga jobbKurserAkustikfaktaKontaktSökLogga inStödmedlemmar
Lediga jobb

Här finns plats för din annons! Annonserar du samtidigt i LjudBladet eller är stödmedlem är tjänsten gratis. Annars kostar det 3000:-. Gå via

Kontakt

i menyn om du vill ha något infört. 

Sökes:

SENIOR BYGGNADSAKUSTIKER

Vi söker Dig som är utbildad akustiker och har arbetat som akustikkonsult. Du har tidigare arbetat som konsult inom byggnadsakustik och är väl insatt i byggnadskonstruktioner och akustisk projektering.

Du vill arbeta målmedvetet och resultatinriktat och utveckla dina kunskaper tillsammans med vårt team.

 

Din profil

Du är civilingenjör eller har en master inom akustik, med minst fem års erfarenhet som akustikkonsult. Du är resultatinriktad, har lätt för att samarbeta och har en vilja och förmåga att ta egna initiativ. Du kommer att arbeta som ansvarig akustiker och vägleda handläggande akustiker i projekten. Du kommer att ansvara för den akustiska kvaliteten och resultatet i dina projekt. Du har genom ditt tidigare kontaktnät möjlighet att utveckla ACAD och vår ställning på marknaden.

 

Du kan på ett enkelt och sakligt sätt informera och förmedla kunskap till personer med varierande teknisk bakgrund. Du har god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift.

 

Du har B-körkort som är giltigt i Sverige.

Ansökan inklusive CV och betyg sänds till:

anders.schonbeck@acad.se 

 

 

 

 

 

 


Uppdaterat 2017-08-25
Utskriftsvänlig sida
Svenska Akustiska Sällskapet, 0705 948142, hans.jonasson@bahnhof.se, PG 320856-8
Provided by Webforum